edeps

Het aantrekken en geëngageerd houden van talent in een organisatie is aartsmoeilijk geworden.

Edeps heeft een unieke expertise opgebouwd die werkgevers toelaat zich aantrekkelijk te profileren. Wij creëren een positief intern imago van een organisatie via het ontwikkelen van specifieke managementinstrumenten en een tweerichtingsaanpak die maakt dat werknemers spontaan en blijvend positief gaan denken over de eigen werkgever en dat ook gaan uitdragen. Hierbij communiceren wij haarscherp en in de taal van de medewerkers over de meerwaarde van het werken bij deze organisatie.

Deze werkwijze resulteert in een team werknemers die engagement tonen en uitstralen. Ze motiveert hen om de rol van ambassadeur op te nemen en om -met behulp van de ontworpen argumenten en communicatiemiddelen- potentieel talent te overtuigen om spontaan te solliciteren bij hun werkgever.

Dit biedt onze klanten de kans om sneller en efficiënter getalenteerd en gemotiveerd personeel aan te trekken. Zo kan de werkgever de geboden groeikansen beter benutten tegen een lagere kost. Wij handelen daarbij met respect, communiceren in alle openheid, werken met vertrouwen en geloven in onze passie !

Els Peeters & Eric Debacker, een complementair duo.

Onze unieke marketingaanpak

onze unieke marketingaanpak 01 Contact 02 Analyse doelgroep 03 Toekomstrichting 04 Employer management 05 Employer branding identity 06 Communicatie 07 Meten en aanpassen

© 24/02/2018, edeps Gebruiksvoorwaarden - Sitemap - Contact