Stimuleren van individuele groei

icon-service-12

Coachen en begeleiden van bedrijfsleiders

Een managementmentor is een absolute must als u op korte termijn een maximaal resultaat wil boeken. Want als ondernemer of manager sta je vaak alleen en heb je weinig boodschap aan theoretisch managementadvies. Jouw effectiviteit verhogen, dat is de bedoeling van deze vorm van individuele begeleiding.

Lees meer
icon-service-13

Coachen en begeleiden van medewerkers

We begeleiden ook uw medewerkers en leidinggevenden, zowel via training als via persoonlijke coaching. Het verhogen van de persoonlijke effectiviteit, het bereiken van professionele doelstellingen en het engageren van medewerkers zijn de belangrijkste thema’s.

Lees meer
icon-service-14

Stress, burn-out en re-integratie coaching

Stress- en burn-outcoaching is een intensieve en systematische vorm van coaching, gericht op spoedig én verantwoord terugleiden naar werk. Het verschaft inzicht in de eigen stressoren en verbetert de stresscopingsvaardigheden. Het biedt methoden om stress te verminderen, burn-out te voorkomen, verkorten of verhelpen. Daarnaast versterkt het preventief de stressbestendigheid van mensen zonder spanningsklachten.

Lees meer
icon-service-15

Loopbaanbegeleiding/carrière oriëntatie

Loopbaanbegeleiding houdt in dat u ondersteund wordt bij het nemen van loopbaanbeslissingen. Op basis van een wetenschappelijke onderbouwde test met bijhorend diepte-interview kijken wij na wie u echt bent en waar u energie van krijgt. Daarna helpen we u te ontdekken welke middelen en competenties nodig zijn om uw loopbaan zelf actief te sturen.

Lees meer