Stimuleren van individuele groei

Coachen en begeleiden van bedrijfsleiders

Een managementmentor is een absolute must als u op korte termijn een maximaal resultaat wil boeken. Want als ondernemer of manager sta je vaak alleen en heb je weinig boodschap aan theoretisch managementadvies. Jouw effectiviteit verhogen, dat is de bedoeling van deze vorm van individuele begeleiding.

Lees meer

Coachen en begeleiden van medewerkers

We begeleiden ook uw medewerkers en leidinggevenden, zowel via training als via persoonlijke coaching. Het verhogen van de persoonlijke effectiviteit, het bereiken van professionele doelstellingen en het engageren van medewerkers zijn de belangrijkste thema’s.

Lees meer

Stress, burn-out en re-integratie coaching

Stress- en burn-outcoaching biedt een intensief en praktijkgericht stappenplan, waarbij heel wat technieken worden aangereikt om te ontstressen, met als einddoel snel te herstellen en een verantwoorde re-integratie naar het werk te garanderen. Men krijgt inzicht in de eigen energiegevers en energievreters en bovendien draagt dit coachingsprogramma ook bij aan het preventief versterken van de stressbestendigheid, zelfs wanneer er geen stressklachten of burn-outsymptomen aanwezig zijn.

Lees meer

Loopbaanbegeleiding/carrière oriëntatie

Heeft u ’t gevoel vast te zitten in uw huidige job? Haalt u nog weinig voldoening en plezier uit uw werk en dus zoekende naar meer uitdaging? Of misschien wilt u een beter evenwicht vinden in uw werk-privébalans. Loopbaanbegeleiding ondersteunt u in deze zoektocht, draagt bij aan uw persoonlijke ontwikkeling en helpt uw carrière te sturen en verbeteren op korte termijn.

Lees meer